Komoda sa fotografijom


Četiri velike i dve male fioke, kao standardna forma komode, pruža mogućnost za kreativnu implementaciju različitih fotografija. Slika sa svojim sadržajem utiče na dinamiku prostora i na taj način doprinosi "veselosti" ambijenta. Sa ličnim pečatom i formom autentičnosti može da se uklopi u skoro svaku dnevnu sobu, spavaću sobu, poslovni prostor, dečiju sobu i sl.

komoda kredenac cipelarnik dnevna soba spavaca soba poslovni prostor decija soba fotografija Ambijent Dizajn fioka tigar Novi Sad Beograd Kragujevac
Specijalnom tehnikom implementacije fotografije visoke rezolucije u elemente nameštaja Ambijent Dizajn kreira Vaš namestaj sa slikama koje ste odabrali.

slike na namestaju uticu na dinamiku prostora i ulepsavaju prostor kredenac kuhinja komoda dnevna soba kupatilo dizajn sajam izlozba kreativni klaster vojvodine 3D tigar tigar koji izlazi iz ormana nas je uplasio ali izvlacenjem koplja i katane iz fioke spasili smo se tigra u dnevnoj sobi nase kuce i otisli relativno mirno da spavamo u spavacu sobu bez malih tigrica Zoo komoda

Poreklo ove tehnike je iz Japana.U evropi je bila veoma popularna u sedamnaestom veku. Podrazumeva lakiranje u puno slojeva i potom šmirglanje kako bi se motiv, isečak što bolje uklopio u pozadinu predmeta.
Tigar sa snagom i lepotom utiče na okruženje i tako ulepšava prostor. Komoda sa tigrom suptilno prenosi pozitivan utisak, snagu i energiju na posmatrača tj. vlasnika ovakvog dela nameštaja.

Prilagođeno prostoru - www.ambijentdizajn.com
20.07.2012.


Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa:Subotička 102, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com