KLIZNA VRATA - DNEVNA SOBA - SPAVAĆA SOBA


Jedan od mnogo načina za pregrađivanje prostora između dnevne i spavaće sobe. Klizna vrata se prave u svim dimenzijama tako da mogu da se prilagode svakom prostoru.

Japanska pregrada od drveta sa ispunama od pirinačnog papira omogućava osvetljenost dnevne sobe tokom dana i kada su vrata zatvorena, papir je svetlopropustan. Ako se u pozadini japanskih vrata postavi reflektor ili neko drugo osvetljenje tokom noci se emituje prijatna ambijentalna svetlost.

 klizna vrata dnevna soba podela izmedju dnevne i spavace sobe moze da se napravi pomocu japanskih kliznih vrata koja osvetljavaju tj propustaju svetlost u dnevnu sobu a u toku noci omogucavaju intimu u spavacij sobi japanski sistem pregradnih zidova u srbiji......... klizna vrata u spavacoj sobi otvor ka intimi intimni deo spavanje za dvoje koji se vole u japanskoj tehnici nacina izrade ambijentalno svetlo

Šina je na plafonu dok na podu nema šine, tako da ne narušava komunikaciju između prostorija tj. nemože da se zapne za šinu. Vrata se lako otvaraju na jednu i drugu starnu.

 kada se proviri sa druge strane kliznih vrata sa japanskim pirinacnim papirom nevidi se nista samo moze da se naslucuje intima i da se cuju zvukovi ali to je japanski stil i njihova filozofija ako zelite mozete i vi  ........japanski kvalitet i obrada drveta sa resetkama koje se spajaju rucno handmade po tradicicionalnoj tehnici Japan Srbija

vodjica koja drzi vrata u pravcu nema sine na podu tako da nemoze da se zapne za pod za prag prostor je celina i moze da se pomera............devojka koja u kimonu dolazi u spavacu sobu otvara besumna vrata polako se prikrada na prstima da je niko ne cuje i uvlaci se pod jorgan odnosno tatami krevet

Na slici su jedna vrata siroka 1,2m i druga 1,2m a mogu da se naprave u svim dimenzijama, po meri, za svaki prostor. Naši monteri dolaze dva puta. Jednom da uzmu dimenzije i posle 10 dana dolaze na ugradnju.
Handmade Ambijent Dizajn. www.ambijentdizajn.com

postavljeno 07.02.2015

- naruci brzom postom namestaj kvalitet ikea handmade
 

Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com