MeĐunarodna konferencija i poslovni susreti kreativnih industrija

 

International Conference and B2B
CRINSS - Creative Industries Summer Sessions
11-13 July 2012, Novi Sad, Serbia

Klaster kreativne industrije Vojvodine u saradnji sa Evropskom preduzetničkom mrežom organizuje međunarodnu konferenciju i poslovne susrete kreativnih industrija od 11-13 Jula 2012 u Master centru Novosadskog sajma.
Predavači su domaći i međunarodni gosti iz Nemačke, Mađarske, Rumunije, Italije, Danske, Hrvatske, Crne Gore i Engleske, koji će u svojim izlaganjima o kulturi kao industriji novog doba pokušati da odgovore na pitanja kao što su: na koji način kreativne industrije postaju faktor revitalizacije lokalne ekonomije, kako povećati konkurentnost kreativnih industrija upotrebom informacionih tehnologija, fenomen kreativne ideje u okruženju inovacija, realni potencijali pokretanja kreativnog mikro biznisa, na pitanja autorstva i intelektualne svojine u kolaborativnom procesu stvaranja novih vrednosti i mnoga druga pitanja u oblasti novih tendencija razvoja kreativnog sektora.

kreativni dizajn klaster industrije ambijentdizajn paravan Vojvodina Novi Sad kreativne industrije medjunarodna konferencija crinss biznis inovacije ideje dizajn arhitektura sektori zanati konkurentnost udruzivanje promovisanje
Ambijent Dizajn je učestvovao na poslovnim susretima i predstavio novi koncept dizajna svojih proizvoda

Nakon zvaničnog otvaranja konferencije uslediće srpska premijera kratkometražnog interaktivnog filma "KIDDO" na kojoj će se pored svih uvaženih gostiju, učesnicima obratiti i autori istoimenog filma iz Rumunije. Kuriozitet gostovanja ovog filma na CRINSS konferenciji leži upravo u tome što će ujedno biti i svojevrsna prilika i poziv za publiku da interaktivnim putem direktno postane i učesnik na samoj projekciji, kako bi se prilikom ličnog odabira fabule samog filma - i ona sama poigrala dimenzijom novih značenja postojećih pojmova "autora" odnosno "publike" u odnosu na tradicionalna tumačenja njihovih pozicija i uloga u savremenom društvu. Svojom neposrednom kreativnom "intervencijom" na filmu i aktivnim odabirom jedne od mogućih reakcija na njega kao vidom novog i tehnički usavršenog interaktivnog umetničkog dijaloga, CRINSS publika je upravo ta koja će nesumnjivo biti najviše zaslužna što će i ambijent Novosadskog sajma konceptualno odgovarati zahtevima sve većeg prepoznavanja značaja i interesovanja javnosti i medija time što će napraviti odličan intro ka aktuelnom internacionalnom umetničkom diskursu kreativnih industrija i u njenom tumačenju učestvovati pri zaokruživanju okosnice ovogodišnjih višeznačajnih i nadasve interesantnih CRINSS panel diskusija.

Tanja Kalezic CRINSS kreativni klaster Tanja Kalezic krativnost dizajn novosti dogadjaji enterijer tigar komoda namestaj novosti novo extra
Ambijent Dizajn je na Novosadskom Sajmu predstavio redizajniranu komodu "Tigar"

Ulaz je besplatan uz obaveznu registraciju na CRINSS web portalu crinss.talkb2b.net i (kreativniklaster.org).
Ujedno, poslovni susreti u okviru konferencije su prilika za sve predstavnike kreativnih industrija, kreativne direktore, kompanije i preduzetnike da se registruju i rezervišu termine za poslovne susrete, ostvare kontakte i prošire mogućnosti poslovne saradnje sa domaćim i inostranim partnerima.
CRINSS konferencija je projekat koji je subvencionisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu kao projekat u kojem Klaster kreativne industrije Vojvodine u saradnji sa svojim članicama gradi sopstvene kapacitete za paralelno širenje uticaja i skretanje pažnje javnosti na potencijal klastera i savremene modele poslovnog udruživanja, za promovisanje i jačanje kolaborativne kulture svih stejkohldera, neophodne za razvoj kreativnih podsektora, dizajna, arhitekture, industrijskog dizajna, reklamiranja, scenske umetnosti, digitalne umetnosti, organizacije događaja, očuvanje nasleđa i zanata, televizije i medija i za prepoznavanje značaja kreativnih industrija u lancu stvaranja novih vrednosti i konkurentnosti na domaćem i međunarodnom tržištu.

 

Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com