klizna vrata - metalna sa staklom


Naša metalna klizna vrata sa staklom su elegantna i lepa. Tanke linije sa crnim metalnim okvirima odudaraju od od uobičajene predstave metalnih vrata. Ambijent Dizajn dugi niz godina kreira vrata sa stilom a ovakva vrata su osveženje na našem tržištu i rezultat su naše misije da klijentima iznova nudimo lep i koristan nameštaj.

 metalna klizna vrata za enterijer sa elegantnim tankim linijama

Vrata i svetlost

Naša čelična klizna vrata dodaju praktičnost i eleganciju svakom prostoru. Zauzimaju malo mesta, lako se otvaraju i dele sobe ili kancelarijske prostore. Bitna karakteristika im je sto propuštaju svetlost, velike staklene površine i tanki elegantni okviri prosvetljuju prostor tako da čine prostor prostrano i kada su vrata zatvorena.
Prave lepu podelu prostorija, bilo kao kompaktna džepna vrata ili kao deo velikog ulaza kao dupla konfiguracija. Bez obzira na prostoriju, naša vrata vam omogućuju da unesete svetlost i luksuzni osećaj glatkog otvaranja dok zauzimaju minimalno prostora. Ovako elegantni okviri osiguravaju da dobijete maksimalnu količinu svetla u svim sobama, dok čvrsta čelična konstrukcija štiti vrata od savijanja i oštećenja, što je čest problem kod aluminijskih okvira.

metalna klizna vrata propustaju svetlost i lepo izgledaju vrata za kuhinju od stakla i metala a mogu biti i drvena ali su onda letvice deblje

Tanki i elegantni okvirElegantna metalna klizna vrata su napravljena od tankog metalnog okvira koji je dovoljno čvrst i lep. Ispuna može biti providno staklo, mlečno staklo, ogledalo, drvo, alubond. Na standardno staklo može da se zalepi transparentna folija u boji po izboru pa vratima daje novu svetlosnu dimenziju u skladu sa željom kupaca. Vrata se mogu kliziti na jednu ili dve strane što omogućava maksimalno korišćenje otvora.


vrata za kuhinu lepo izgledaju bas sam zadovoljna elegantna metalna klizna vrata gde staklo moze biti u raznim bojama

Presvučena crnim prahom

Naša čelična vrata presvučena su crnim zaštitnim prahom što osigurava da vaši okviri ostanu dugotrajni. Uz jedinstven elegantan izgled, čelična vrata pružaju do tri puta veću snagu od alternativa s aluminijskim okvirom, otporna su na savijanje i oštećenje. Naši okviri su standardno obloženi prahom, što pomaže u zaštiti tj. dugotrajnosti čelika u godinama koje dolaze.

Boje vrata

Uklapanje boja u enterijeru je nešto na šta treba uvek obratiti pažnju. Tako i mi u Ambijent Dizajn-u pružamo mogućnost klijentima da uklapaju boje. Standardne boje okvira vrata su u crnoj i beloj boji a po želji ih možemo uraditi i u drugim nijansama. ispuna je staklo, mlečno staklo, ogledalo, drvo ili alubond. na standardno staklo može da se zalepi transparentna folija.

 boja stakla moze biti po vasem izboru a moze i ogledalo vrata mogu biti crna ili bela a staklo moze biti bezbojno ili u boji

Zidna ili plafonska šina

Klizna vrata su obešena na zid ili plafon što znači da nema vodilica na podu i opasnosti od spoticanja.
Dostupan je u 2 osnovne boje; crna i bela a mogu i boje iz ton karte.‎ U okvir je postavljeno staklo od 3 ili 4mm. Ova klizna vrata konstruisana su sa praktičnim dizajnom, industrijska gvozdena šinase može se montirati na zid a može i na plafon sa drugom vrstom linijske šine.

klizna vrata se mogu montirati na zid ili plafon a sina je cvrsta domace proizvodnje

Ovaj moderni model kliznih vrata isporučuje se kao komplet za samomontažu po meri, dizajniran za profesionalce i majstore interijera!

Dimenzije:
Minimalna visina: 1800 mm
Maksimalna visina: 3000 mm
Minimalna širina: 600 mm
Maksimalna širina: 1300 mm

Dizajner nameštaja
Branislav Mitić
Ambijent Dizajn
11.06.2022.

Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com