LETNJIKOVAC U DVORIŠTU


Letnjikovci - pergole su konstrukcije koje su samostalno podignute u dvorištu ili ugrađene uz stambeni objekat kao njegov nastavak tj. deo opšteg arhitektonskog rešenja.

Služe za sedenje, odmor, prostor za roštilj, sunčanje u dvorištu i sl. Uz letnjikovac mogu da se zasade puzavice koje svojim lišcem mogu da pruže prijatnu hladovinu. Drvena konstrukcija koja se pravi u Ambijent Dizajn-u je napravljena od najkvalitetnijeg drveta koje se koristi za spoljašnje konstrukcije. Prirodnost i lep izgled nosača obezbeđuju drvene grede napravljene od Sibirskog ariša.

prijatna hladovina koja se prizvodi u ambijent dizajnu od najkvalitetnijeg drveta konstrukcija je cvrsta i lepa podloga moze da bude deking ili postojeca zemljana podloga terase kuce soba za boravak u prirodi u vrtu rostilj odmor sedenje kafica

Podloga za letnjikovac može da bude vec postojeća zaravnata površina, beton, šljunak, trava ili deking. Pergole se mogu postavljati i na već sagrađene terase uz kuću. Tada one deluju kao spoljašnja soba za boravak u poluotvorenom prostoru.

Prozračna hladovina

Rešetkasta struktura letvica od sibirskog ariša pruža efekat “prozračne hladovine” jer sunčani zraci nikada ne padaju ravno i okomito na površinu ispod njih. Na taj se način osigurava boravak u prijatnoj hladovini.
Bočni otvori mogu biti zatvoreni rešetkastim letvicama. One mogu imati više namena, ponekad sprečavaju nepoželjne poglede, drugi put služe kao potpora za biljke puzavice uz ograde ili uz fasadu kuće.

hladovina koju pruza letnjikovac daje lepu hladovinu a drvo je sibirski aris beograd

Dobro odabranom kombinacijom možemo stvoriti privlačna intimna mesta za boravak u vrtu, izdvojena iz celine. Da li ćemo koristiti tende, zavese, ukrasne puzavice po celoj površini pergole ili ćemo ostaviti delove konstrukcije otvorene zavisi od slučaja i ličnih afiniteta.

Ambijent Dizajn 11.05.2015.

Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com