Japanska vrata

japanska vrata Beograd ugradnja narudzba kockasta original Novi Sad dostava Kragujevac Nis Vranje Krusevac Zrenjanin Japanska vrata - sa kockastom strukturom

Kvalitetna stolarija, dobro vizuelno usklađena sa okolnim ambijentom i stilom uređenja, može da figurira kao središnji estetski element, ukoliko je adekvatno odabrana, može u velikoj meri da utiče na konačan izgled nekog prostora. Ovakva japanska vrata se prave ručno u Ambijent Dizajn-u. Odaju utisak ekskluzivnosti, egzotike i svojom pojavom dominiraju u svakom prostoru.

vrata prozori stolarija kvalitetna prostora poslovnog enterijer dom Beograd

Vrata kao elementi stambenog ili poslovnog prostora na kojima se ne bi trebalo štedeti – za razliku od nameštaja, boja zidova ili dekorativnih elemenata, vrata i prozori su delovi enterijera koji se retko menjaju, predstavljajući “stalnu postavku” nekog enterijera. Odabirom vrata u Ambijent Dizajn-u dobijate kvalitetna, lepa, ručno rađena vrata za Vaš dom. Možete ih naručiti, isporuka na Vašu adresu u roku od 7 dana.

Narudžbe i info , ambijentdizajn@gmail.com

 

 

Naruči

 

29.03.2012

Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontaktAmbijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com