office pregrade


Kancelarijski paravani su ekonomično rešenje za pregrađivanje radnog prostora u preduzeću ili lokalu. Veoma lako može da se napravi novi radni kutak od samostojećih Office Pregrada.

Nemorate da narušavate prostor izgradnjom zidova od cigle i maltera. Paravani za kancelarije su veoma korisno, praktično i isplativo rešenje za popstavljanje pokretnog zida u bilo kojem kancelarijskom prostoru ili lokalu.

 kancelarijske ili office pregrade kao ekonomicno resenje za organizaciju prostora u vasem poslovnom okruzenju i pokretni zid kao paravani i slicno povecace vasu kvadraturu......... lepa i uredna kancelarija sa zasebnim prostorima omogucavaju funkcionalnost poslovnost bolju organizaciju a zaposleni istovremeno rade u lepom okruzenju i ne smetaju jedni drugima i skoncentrisani su na posao

Samostojeće kancelarijske pregrade su funkcionalan način da uvećate postojeći prostor a takođe uz pomoć njih kancelarija može da izgleda lepše i urednije.

kancelarija office lokalprostor pregrada pregrade paravan u Vasem radnom delu povecava prostor  crna pregrada sa belim ispunama za poslovne prostore i lokale i stanove i kuce Srbija  lokal prostor firma kompanija efikasno uredjenje
Dimenzije Office pregrada:
- model Office A: 180cm x 80cm
- model Office B: 180cm x 100cm
- model Office C: 180cm x 160cm
(radimo i po meri)

- Dostupan u 18 boja
- Čvrst drveni okvir
- U kompletu sa 4 nogare
- Lako se postavlja i premešta
- Isporuka na Vašu adresu u roku od 7 radnih dana

Cenovnik možete pogledati ovde

- naruci brzom postom namestaj kvalitet ikea handmade

lako se postavljaju i premestaju isporuka i dostava na vasu adresu u roku od 7 dana drveni okviri


 

Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com