OGRADE ZA DVORIŠTE - TARAiiiBABA


Lepe dvorišne ograde koje se postavljaju brzo i lako, učiniće vaše dvorište atraktivnijim i funkcionalnijim. Pored standardne ponude možete izabrati i boju ili dezen. Lako se postavljaju i dugo traju. Prodajemo ih na dužni metar u tri visine: 40cm, 80cm, 110cm

ograda za dvoriste su lepe i brzo se postavljaju mozete izabrati i boju


Dva modela za dve površine

Postoje dva modela ograde za dve vrste podloge. Za zemljanu površinu koriste se ugrađeni šiljci za ubadanje u zemlju. Dok se za postavljanje ograde na na ravnoj tj. betonskoj povrsini koriste T stope. Prilikom naručivanja naglasite koji od ta dva modela hoćete.

ograde za zemljanu povrsinu se ubodu u zemlju sa siljcima a na betonskoj povrsini se koriste T stope za postavljanje ograde


Lako i brzo postavljanje ograde


Dobra stvar u celoj priči ograđivanja prostora je lakoća postavljanja ograde. Postavlja se u tri koraka. Ograde šaljemo brzom poštom adekvatno upakovane. Kada vam ih kurir donese predstoji vam tri koraka do njene brze ugradnje, otpakivanje, sklapanje, zabadanje ili samo postavljanje na željenom mestu.

lakoca postavljanja ograde kazete vrstu povrsine mozete postaviti ogradu na raznim mestima

 

Gde možete postaviti ogradu

Ograđivanje prostora može da bude jednostavno i zanimljivo. Sa našim ogradama možete da ogradite: male bašte, velike bašte, baštice, terase, stepenice, dvorište, prostor za kučiće, plastenik, mini povrtnjak, cveće, rasad, ružičnjak, staklenik, prostor za kućne ljubimce, radni prostor, ostavu, ostavu za alat, prostor za dečiju igru, prostor u stanu, butiku ili ordinaciji, kafic, restoran, poslovni prostor, letnju baštu, balkon, ograđeni prostor po zahtevu inspekcije, auto plac, piljarnicu, pijacu, tezgu, ograda koja prikriva “pozadinu”, kućicu za psa, bazen, instalacije, ukrasna ograda, ograda za šaht, wc, magacin, ulična ograda, komšijska ograda, granicu parcele, privremena ograda, parking za kola, motor, bicikl, skuter, trotinet, elektromobi, kvad itd.

 

Art modeli - unikati

Ograde sa oslikanim motivima naših umetnika ili dizajnera. To su ulepšani modeli ograda koji u sebi imaju element više. Tarababe su pozadina za male slike koje oplemenjuju prostor. Vidite neki od primera koje možete naručiti.

ulepsani modeli ograda sa elementom vise

Šta vam je potrebno za ugradnju

Od vašeg alata za ugradnju ograde potreban vam je samo čekić; od nas dobijate ekserčiće. U nastavku možete videti uputstvo za postavljanjezemljanoj

sta vam je potrebno za ugradnju ograde T nosaci ili sipkiceogradjivanje povrsine baste ili kucice za psa

Postavljane na zemljanoj površini - šiljci

Na zemljanoj povrsini ograda se ubada u zemlju sa dobijenim šipkicama.

Postavljane na ravnoj površini – T postolje

Za tvrde površine (beton, parket, tepih) treba da naručite naše T nosače i zašrafite ih na naznačeno mesto na tarababi. Postoje i dve rupe na podnom delu T nosača, njih po potrebi možete da zašrafite u pod i tako ih fiksirate.

Uputstvo za postavljanje ograde

1. Otpakovati paket
2. Poređati tarabe u red na ravnoj površini i sa meračem podesiti isto odstojanje između njih
3. U useke možete ubaciti lepak za drvo
4. U useke na ogradi ubaciti dve poprečne letve i na spojevima ih zakucajte ekserom
5. Odnesite ogradu do mesta gde hoćete da je postavite.
6. Zabodite ogradu na željeno mesto
7. Kraj

Dizajner nameštaja
Branislav Mitić
Ambijent Dizajn
18.04.2022.Galerija slika Klizna vrata - Paravani - Japanski plakari

pix pix pix pix pix pix

PrilagoĐeno prostoru Ambijent Dizajn

Proizvode možete naručiti telefonom: .... 065/402-4021 ili putem e-maila ambijentdizajn@gmail.com. Paravan stiže na Vašu adresu u roku od 5 dana. Klizna vrata stižu na Vašu adresu u roku od 10 dana.

Info & kontakt Ambijent Dizajn

Nazovite - opravdaćemo Vaše poverenje Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica, Šabac, Sombor, Vršac.

Adresa: Račkog 141
Grad:Petrovaradin, Novi Sad
Telefon: 065/402-4021
Sajt: www.ambijentdizajn.com
e-mail: ambijentdizajn@gmail.com